Barion Pixel

Zöldcurrys gombakrém csicseriborsó-lepénnyel

Ez a csicseriborsólisztből készült mini palacsinta gombakrémmel igazi ízbomba – gluténmentes, fehérjedús és tele van umamival. A sűrű palacsintatészta finoman ropogósra sül, míg a selymes gombakrém mély, fűszeres aromáit a házi zöldcurry-paszta és az oregánó adja. Könnyű vacsora, party-falatka vagy akár egy kreatív ebéd is lehet belőle – garantáltan lenyűgöz!
Hozzávalók 2 személyre:
120
g
Csicseriborsóliszt
240
ml
Víz
1
tk
1
ek
Olívaolaj
1
ek
Oregánó
150
g
Csiperkegomba

Ez a tartalom csak Klubtagjaink számára érhető el. Ha szeretnéd tovább olvasni, jelentkezz be vagy fizess elő!

Még nem vagy tag?
Fizess elő MOST!

Kosár
Scroll to Top

Ez a tartalom csak Klubtagjaink számára érhető el. Ha szeretnéd tovább olvasni, jelentkezz be vagy fizess elő!

Még nem vagy tag?
Fizess elő MOST!

Eatfit logo
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében. A cookie-k olyan funkciókat látnak el, mint a felhasználó felismerése, amikor visszatér a weboldalunkra, emellet segítik a csapatunkat abban, hogy megértsük, a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.