Elkészítési idő: 3 óra
30 perc
Tápanyagok:
kalória: 2609.7 kcal
szénhidrát: 200.5 g
fehérje: 165.1 g
zsír: 118.6 g
Baconbe tekert sült pulykacomb
A zamatos pulyacombot omlósra sütjük, miközben a kívülről körülölelő ropogós bacon füstös íze tökéletesen kiegészíti a hús szaftosságát. A pulykahús kiváló fehérjeforrás, alacsony zsírtartalommal, míg a bacon gazdagabb ízvilágot és ropogós textúrát ad az ételnek. Ez a fogás remek választás ünnepi alkalmakra vagy egy kiadós hétvégi ebédre, ahol az ízek és az állagok tökéletes harmóniában találkoznak!
Hozzávalók 2 személyre:
350
g
Pulykacomb
200
g
Bacon
1
tk
Só
4
db
Fokhagyma gerezd
100
ml
Víz
1
ek
Olívaolaj
2000
g
Sütőtök
1
ek
Rozmaring
Ez a tartalom csak Klubtagjaink számára érhető el. Ha szeretnéd tovább olvasni, jelentkezz be vagy fizess elő!
Még nem vagy tag?
Fizess elő MOST!