Barion Pixel
Elkészítési idő: 1 óra
Tápanyagok:
kalória: 1304.6 kcal
szénhidrát: 73.8 g
fehérje: 80.8 g
zsír: 70.3 g

Csirkenyárs pirított édesburgonyával

A saslik vagy nyárs az otthoni grillezések kedvence. Íme egy könnyedebb verzió, egyszerű páccal megbolondított csirkemellből és zöldségekből. Hozzá szuperül passzol a pirított édesburgonya. Fogyaszthatod nem csak ebédre, de akár délután is, hiszem kevés szénhidráttartalma az egyik legjobb forrásból adódik. Az olcsó, de mégis elegáns fogással akár vendégeid is elkápráztathatod.
Hozzávalók 2 személyre:
300
g
Csirkemell
200
g
Cukkini
2
tk
Oregánó
1
db
Lilahagyma
1
db
Kaliforniai paprika
100
g
Csiperkegomba
1
tk
Piros paprika
0.5
tk
Kömény
400
g
Édesburgonya
1
tk
4
ek
Olívaolaj
3
db
Fokhagyma

Ez a tartalom csak Klubtagjaink számára érhető el. Ha szeretnéd tovább olvasni, jelentkezz be vagy fizess elő!

Még nem vagy tag?
Fizess elő MOST!

Shopping Cart
Scroll to Top

Ez a tartalom csak Klubtagjaink számára érhető el. Ha szeretnéd tovább olvasni, jelentkezz be vagy fizess elő!

Még nem vagy tag?
Fizess elő MOST!

Eatfit logo
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében. A cookie-k olyan funkciókat látnak el, mint a felhasználó felismerése, amikor visszatér a weboldalunkra, emellet segítik a csapatunkat abban, hogy megértsük, a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.