Elkészítési idő: 1 óra
Tápanyagok:
kalória: 1304.6 kcal
szénhidrát: 73.8 g
fehérje: 80.8 g
zsír: 70.3 g
Csirkenyárs pirított édesburgonyával
A saslik vagy nyárs az otthoni grillezések kedvence. Íme egy könnyedebb verzió, egyszerű páccal megbolondított csirkemellből és zöldségekből. Hozzá szuperül passzol a pirított édesburgonya. Fogyaszthatod nem csak ebédre, de akár délután is, hiszem kevés szénhidráttartalma az egyik legjobb forrásból adódik. Az olcsó, de mégis elegáns fogással akár vendégeid is elkápráztathatod.
Hozzávalók 2 személyre:
300
g
Csirkemell
200
g
Cukkini
2
tk
Oregánó
1
db
Lilahagyma
1
db
Kaliforniai paprika
100
g
Csiperkegomba
1
tk
Piros paprika
0.5
tk
Kömény
400
g
Édesburgonya
1
tk
Só
4
ek
Olívaolaj
3
db
Fokhagyma
Ez a tartalom csak Klubtagjaink számára érhető el. Ha szeretnéd tovább olvasni, jelentkezz be vagy fizess elő!
Még nem vagy tag?
Fizess elő MOST!