Elkészítési idő: 0 óra
30 perc
Tápanyagok:
kalória: 1491.2 kcal
szénhidrát: 143.7 g
fehérje: 117.3 g
zsír: 51.8 g
Fokhagymás sült lazac tejszínes borsos mártással
Elegáns és ínycsiklandó ízek tökéletes találkozása! A kívül ropogósra sült, belül omlós lazacfilé fokhagymás ízesítése még inkább kiemeli a hal természetes, lágy ízét. A krémes, enyhén csípős tejszínes borsos mártás pedig finoman körbeöleli az ételt, és izgalmas ízharmóniát teremt. A lazac omega-3 zsírsavakban, fehérjében és D-vitaminban gazdag, így ez az étel nemcsak különleges, de értékes is. Tökéletes egy romantikus vacsorához vagy egy kényeztető hétköznapi étkezéshez!
Hozzávalók 2 személyre:
1
db
Citrom
100
ml
Kókusztejszín
1
tk
Ételecet
400
g
Lazac
2
db
Fokhagyma gerezd
200
g
Quinoa
Ez a tartalom csak Klubtagjaink számára érhető el. Ha szeretnéd tovább olvasni, jelentkezz be vagy fizess elő!
Még nem vagy tag?
Fizess elő MOST!