Barion Pixel
Elkészítési idő: 0 óra
30 perc
Tápanyagok:
kalória: 1491.2 kcal
szénhidrát: 143.7 g
fehérje: 117.3 g
zsír: 51.8 g

Fokhagymás sült lazac tejszínes borsos mártással

Elegáns és ínycsiklandó ízek tökéletes találkozása! A kívül ropogósra sült, belül omlós lazacfilé fokhagymás ízesítése még inkább kiemeli a hal természetes, lágy ízét. A krémes, enyhén csípős tejszínes borsos mártás pedig finoman körbeöleli az ételt, és izgalmas ízharmóniát teremt. A lazac omega-3 zsírsavakban, fehérjében és D-vitaminban gazdag, így ez az étel nemcsak különleges, de értékes is. Tökéletes egy romantikus vacsorához vagy egy kényeztető hétköznapi étkezéshez!
Hozzávalók 2 személyre:
1
db
Citrom
100
ml
Kókusztejszín
1
tk
Ételecet
400
g
Lazac
2
db
Fokhagyma gerezd
200
g
Quinoa

Ez a tartalom csak Klubtagjaink számára érhető el. Ha szeretnéd tovább olvasni, jelentkezz be vagy fizess elő!

Még nem vagy tag?
Fizess elő MOST!

Kosár
Scroll to Top

Ez a tartalom csak Klubtagjaink számára érhető el. Ha szeretnéd tovább olvasni, jelentkezz be vagy fizess elő!

Még nem vagy tag?
Fizess elő MOST!

Eatfit logo
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében. A cookie-k olyan funkciókat látnak el, mint a felhasználó felismerése, amikor visszatér a weboldalunkra, emellet segítik a csapatunkat abban, hogy megértsük, a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.