Elkészítési idő: 1.5 óra
Tápanyagok:
kalória: 240.1 kcal
szénhidrát: 38.6 g
fehérje: 7.7 g
zsír: 4.3 g
A legfinomabb cukkini tócsni
A cukkini tócsni nem új találmány, azonban általában problémás elkészíteni, mivel egy tökféléről van szó, ami nem igazán úgy viselkedik mint a keményítőben gazdag burgonya... Ezért általában nehezen süthető változatok szoktak születni, vagy pedig annyi lisztet kell bele tenni, hogy már nincs is értelme nem krumpliból készíteni… Eddig mi is szívtunk ezzel, mire rá nem jöttünk a titokra! 🙂
Jelen cukkini tócsni receptünk szuperfinom, jól kezelhető, harapható állagú, ropogós szélekkel és puha belsővel. Mindeza lehetőségekhez képest a legdiétásabb formában és zsiradék felhasználása nélkül!
A kis tócsnik tökéletes falatok a nap bármely szakában.
Hozzávalók 2 személyre:
2
db
Cukkini
1
db
Lilahagyma
1
ek
Rizsliszt
2
tk
Só
0.5
g
Fekete bors
3
ek
Zabliszt
1
db
Tyúktojás
Ez a tartalom csak Klubtagjaink számára érhető el. Ha szeretnéd tovább olvasni, jelentkezz be vagy fizess elő!
Még nem vagy tag?
Fizess elő MOST!