Barion Pixel
Elkészítési idő: 1.5 óra

A legfinomabb cukkini tócsni

A cukkini tócsni nem új találmány, azonban általában problémás elkészíteni, mivel egy tökféléről van szó, ami nem igazán úgy viselkedik mint a keményítőben gazdag burgonya... Ezért általában nehezen süthető változatok szoktak születni, vagy pedig annyi lisztet kell bele tenni, hogy már nincs is értelme nem krumpliból készíteni… Eddig mi is szívtunk ezzel, mire rá nem jöttünk a titokra! 🙂 Jelen cukkini tócsni receptünk szuperfinom, jól kezelhető, harapható állagú, ropogós szélekkel és puha belsővel. Mindeza lehetőségekhez képest a legdiétásabb formában és zsiradék felhasználása nélkül! A kis tócsnik tökéletes falatok a nap bármely szakában.
Hozzávalók 2 személyre:
2
db
Cukkini
1
db
Lilahagyma
1
ek
Rizsliszt
2
tk
0.5
g
Fekete bors
3
ek
Zabliszt
1
db
Tyúktojás

Ez a tartalom csak Klubtagjaink számára érhető el. Ha szeretnéd tovább olvasni, jelentkezz be vagy fizess elő!

Még nem vagy tag?
Fizess elő MOST!

Shopping Cart
Scroll to Top

Ez a tartalom csak Klubtagjaink számára érhető el. Ha szeretnéd tovább olvasni, jelentkezz be vagy fizess elő!

Még nem vagy tag?
Fizess elő MOST!

Eatfit logo
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében. A cookie-k olyan funkciókat látnak el, mint a felhasználó felismerése, amikor visszatér a weboldalunkra, emellet segítik a csapatunkat abban, hogy megértsük, a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.