Elkészítési idő: 0 óra
40 perc
Tápanyagok:
kalória: 1730.2 kcal
szénhidrát: 131 g
fehérje: 138.3 g
zsír: 57.5 g
Csicseriborsós ragu csirkével és bulgurral
Már megszokhattad, hogy időről-időre valami újdonságot hozunk. Ezúttal egy olyan ételt kísérleteztünk ki, ami akár egy komoly edzés utáni proteinbomba is lehet. A párolt majd pirított bulgur olyan, mintha tarhonya lenne, a gazdagon fűszeres csicseriborsó ragu pedig olyan brutál finom lett, hogy az is beharapná, aki irtózik mindentől, ami egészséges.
Hozzávalók 4 személyre:
400
g
Csirkemell
40
g
Garam masala
400
g
Csicseriborsó
2
ek
Kókuszzsír
10
g
Petrezselyem
2
g
Gyömbér
200
g
Bulgur
1
tk
Só
1
csipet
Fekete bors
1
ek
Sűrített paradicsom (18-20%)
2
db
Paradicsom
5
db
Fokhagyma gerezd
Ez a tartalom csak Klubtagjaink számára érhető el. Ha szeretnéd tovább olvasni, jelentkezz be vagy fizess elő!
Még nem vagy tag?
Fizess elő MOST!