Elkészítési idő: 0 óra
40 perc
Tápanyagok:
kalória: 1354.4 kcal
szénhidrát: 139.9 g
fehérje: 61.5 g
zsír: 43.7 g
Csicseriborsós édesburgonyás ragu
Mutatunk egy indiai ihletésű csicseriborsós édesburgonyás verziót, ami ideális ebéd vagy vacsora lehet az unalmas hétköznapokra.
Hozzávalók 2 személyre:
100
g
Csirkemell
1
tk
Petrezselyem
2
db
Babérlevél
150
ml
Víz
1
tk
Piros paprika
260
g
Csicseriborsó
300
g
Édesburgonya
1
db
Vöröshagyma
1
tk
Kurkuma
1
csipet
Só
2
ek
Olívaolaj
1
tk
Római kömény
2
db
Fokhagyma
1
tk
Koriandermag
500
g
Paradicsompüré
Ez a tartalom csak Klubtagjaink számára érhető el. Ha szeretnéd tovább olvasni, jelentkezz be vagy fizess elő!
Még nem vagy tag?
Fizess elő MOST!