Elkészítési idő: 1 óra
Tápanyagok:
kalória: 530 kcal
szénhidrát: 87.2 g
fehérje: 21.7 g
zsír: 2.2 g
Belugalencsés céklafőzelék zöldséges krumplilepénnyel
A belugalencsés-céklafőzelék igazi tápanyagbomba: tele van vassal, rosttal és antioxidánsokkal, miközben színében és ízében is különleges. A hozzá kínált zöldséges krumplilepény kívül ropogós, belül szaftos – tökéletes kísérője ennek a krémes, mégis könnyed főételnek.
Ha egy tartalmas, növényi alapú fogásra vágysz, ami egyszerre tápláló és melengető, ezt a receptet nem érdemes kihagyni!
Hozzávalók 2 személyre:
70
g
Sárgarépa
130
g
Lilahagyma
80
g
Kaliforniai paprika
0.5
tk
Korianderlevél
0.5
tk
Kömény
400
g
Cékla
90
g
Lencse
0.5
tk
Kurkuma
1.5
tk
Só
1
csipet
Fekete bors
150
g
Burgonya
2
db
Fokhagyma gerezd
Ez a tartalom csak Klubtagjaink számára érhető el. Ha szeretnéd tovább olvasni, jelentkezz be vagy fizess elő!
Még nem vagy tag?
Fizess elő MOST!