Elkészítési idő: 0 óra
45 perc
Tápanyagok:
kalória: 691.1 kcal
szénhidrát: 11.9 g
fehérje: 84.5 g
zsír: 31 g
Diétás harcsapaprikás
Szeretjük a közkedvelt ételeket egészséges, azaz "clean" módon elkészíteni. Ennek tükrében harcsapaprikásunk laktóz- és lisztmentes habarással készült, étolaj nélkül. Köretként pedig a tápanyagban gazdagabb hajdina azoknak is ízleni fog, akik a reform ízekre kevésbé fogékonyak. A mi harcsapaprikásunk ízében tökéletes, házias, azonban könnyebben emészthető, tápértékben gazdagabb fogás mint eredeti társa. Készíthető az olcsóbb semleges ízű afrikai harcsából is, de az igazi halkedvelőknek a tiszai szürke harcsa felhasználását javasoljuk - mindkettő hazánkban tenyésztett, frissen elérhető fajta.
Ezt az ínycsiklandó harcsapaprikást még a legszigorúbb fogyókúra alatt sem kell kihagynod!
Hozzávalók 4 személyre:
500
g
Harcsa
1
ek
Kókuszzsír
1
ek
Piros paprika
2
db
Vöröshagyma
1
db
Fokhagyma
0.5
ek
Tápiókakeményítő
100
ml
Kókusztej
1
ek
Paradicsompüré
2
db
Paradicsom
Ez a tartalom csak Klubtagjaink számára érhető el. Ha szeretnéd tovább olvasni, jelentkezz be vagy fizess elő!
Még nem vagy tag?
Fizess elő MOST!