Barion Pixel
Elkészítési idő: 0 óra
26 perc
Tápanyagok:

Új recept

A Juicy Lucy egy hamburger pogácsa fajta, aminek különlegessége a közepében meglepetésként előbuggyanó sajtból fakad. Amióta a Fald fel Amerikát sorozatban bemutatták a hazai hamburgerimádók kedvence is lett. Mivel alapvetően óriási kreatív ötletnek tartom sokat gondolkodtunk, hogyan lehetne diétás változatban elkészíteni ezt a bitang nehéz ételt. Mivel gyakorlatilag minden összetevő és elkészítés módja is kilőve teljesen újra kellett értelmezni a húspogácsákat. Így született meg a Juicy Lucy clean testvére mely igazából egy nagyon felturbózott tonhalfasírt lett, de egy olyan ügyes trükkel, hogy amivel a száraz tonhal szaftosabb marhahúshoz hasonul. A pogácsákba pedig laktózmentes fetát töltöttünk. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy ez lett magasan a legfinomabb tonhalfasírt amit valaha ettem! :) Egy nagy méretű húspogácsa 16g fehérjét viszont csak 7g szénhidrátot és 6g zsírt tartalmaz, ami a töredéke az eredeti faggyúval kevert marhahús és a cheddar sajt elegyének. Az így készült ételt tökéletesen használhatod hamburgerpogácsaként is, de akár zellerhasábbal, vagy simán salátával is remekül csúszik. Receptünkből kiderül hogyan készítheted a tökéletes, roppanós szélű, de belül szaftos húspogácsákat! :)
Hozzávalók 2 személyre:

Ez a tartalom csak Klubtagjaink számára érhető el. Ha szeretnéd tovább olvasni, jelentkezz be vagy fizess elő!

Még nem vagy tag?
Fizess elő MOST!

Shopping Cart
Scroll to Top

Ez a tartalom csak Klubtagjaink számára érhető el. Ha szeretnéd tovább olvasni, jelentkezz be vagy fizess elő!

Még nem vagy tag?
Fizess elő MOST!

Eatfit logo
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében. A cookie-k olyan funkciókat látnak el, mint a felhasználó felismerése, amikor visszatér a weboldalunkra, emellet segítik a csapatunkat abban, hogy megértsük, a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.